ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καρδιολόγος, Στρ. ιατρός
Ψώχιας Πολύκαρπος

Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth. Quickly coordinate e-business applications.

ΠΛΗΡΕΣ CVDOWNLOAD CV


ΣΥΝΤΟΜΟ CV ΙΑΤΡΟΥ

Πολύκαρπος Ψώχιας
MD, MSc, PhDc

Ο Ψώχιας Πολύκαρπος είναι Στρατιωτικός Ιατρός – Ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 2010.
Ειδικεύτηκε στο 424 ΓΣΝΕ, στο Royal Liverpool University Hospital, στο Imperial College London του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ και είναι κάτοχος Ευρωπαϊκού Διπλώματος Καρδιολογίας και Ευρωπαϊκού Διπλώματος Υπερηχοκαρδιογραφίας. Είναι κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών (ΜSc) ‘Κλινική έρευνα και μεθοδολογία’ του Α.Π.Θ με βαθμό ‘Αριστα. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα την υπερηχοκαρδιογραφική εκτίμηση ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση. Διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία έχοντας εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία και παράλληλα υπηρετεί ως Ειδικός Καρδιολόγος στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα και ως Επιμελητής της Καρδιολογικής κλινικής στο 424 ΓΣΝΕ.
Επίσης, εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο διαγνωστικό κέντρο “Ασκληπιός“ αλλά και της Ά καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου συμμετέχει ως ερευνητής σε παγκόσμιες, πολυκεντρικές κλινικές μελέτες.

ΠΛΗΡΕΣ CV
SOCIALMEDIA

SOCIALMEDIA
Ψώχιας Πολύκαρπος, MD. MSc. PhDc

Στρατιωτικός Ιατρός – Ειδικός Καρδιολόγος
Ειδικευθείς στο Imperial College London, UK και στο Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ
Κάτοχος Ευρωπαϊκού Διπλώματος Καρδιολογίας
Κάτοχος Ευρωπαϊκού Διπλώματος Υπερηχοκαρδιογραφίας
Υποψήφιος Διδάκτωρ ΑΠΘ


6976 406003


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Εξέταση κατόπιν ραντεβού
Copyright by Kardiologos-Psochias.gr 2022. All rights reserved.Copyright by Kardiologos-Psochias.gr 2022. All rights reserved.